Eigen #36 [Interview]

Ergens in maart 2017 werd ik gebeld door de eindbaas van Eigen! Apeldoorn, Peter Eemsing. “Hoi Bert, zou je het leuk vinden om met een interview in de volgende editie van Eigen! te staan?” Ik sluit niet uit dat ik nog nooit zo snel ja heb gezegd, zo enthousiast was ik. Niet doorvragen wat de aanleiding was, geen interesse tonen in een mogelijk thema. Nee, niets van dat alles, gewoon: JA!

Later begon ik toch wel beetje te twijfelen, de onzekerheid komt om de hoek kijken. Wat heb ik dan te melden? Wat moeten de lezers van Eigen! nou met een verhaal over data, cijfers en informatie?

Alle credits voor Madelon van Wetering–Dick, na bijna 2 uur onder- en doorvragen en op sommige momenten opheldering ‘eisen’, weet ze er echt chocola van te maken.

De kern: Nieuwsgierig – getallen – interpreteren – zzp-collectief – monitoring – dashboard – data!

Foto artikel Eigen

Kortom: “Wat Bert nou precies doet, laat zich niet in een enkele zin omschrijven!”

Voor het hele interview verwijs ik graag naar Eigen! editie Apeldoorn [pag 59-61]

Share Button

Reacties

reacties